Niewielka wioska, po³o¿ona na po³udniu kraju. Zbudowana w niej zosta³a g³ówna siedziba Assassin'ów, dla tego te¿ jest ca³kiem sporo napadów na ni±. Przy wej¶ciu z wioski stoi drewniana brama. Wioska jest otoczona przez góry, od strony wyj¶cia. W wiosce nie ma prawie ¿adnej ro¶linno¶ci, jest w niej 10 drzew i niewiele krzewów.
_____
Nissan
Zosta³ wezwany do mistrza, wiêc tam te¿ siê uda³. Wszed³ po schodach, a¿ dotar³ do biblioteki, w której mistrz przebywa³. Uk³oni³ siê i powiedzia³:
- Wzywa³e¶ mnie, o co chodzi? - Wyprostowa³ siê i spojrza³ na odwróconego ju¿ do niego plecami mistrza.
- Mam dla Ciebie zadanie. Nie wymaga ¿adnych umiejêtno¶ci bitewnych. - Odpar³, patrz±c przez wielkie okno. - Mianowicie masz dostarczyæ pewien list, do naszych braci ze stolicy - Wzi±³ list ze swojego biurka i podszed³ do Nissan'a.
- Oczywi¶cie... Dostarczê go na czas. - Powiedzia³ i wystawi³ rêkê, aby odebraæ wiadomo¶æ.
- Wiem, ¿e to zrobisz... Ale nie przynie¶ nam k³opotów, ch³opcze. - Wrêczy³ mu list i ponownie wróci³ do patrzenia przez wielkie okno, podchodz±c do niego.
Nissan skin±³ g³ow± i schowa³ list za pasem.
- Dostarcz ten list jak najszybciej. Gdy ju¿ go dostarczysz, mo¿esz zaj±æ siê swoimi sprawami. Tutaj masz pieni±dze. Nie przepu¶æ wszystkich... Mog± Ci siê przydaæ na co¶ wa¿niejszego - Da³ mu worek z 10 z³otymi monetami. Nissan wzi±³ pieni±dze, odwróci³ siê i zacz±³ i¶æ.